Verzenden & Retourneren

Verzenden en bezorgen

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je automatisch een e-mail met daarin de orderbevestiging. Zodra jouw pakketje wordt gescand in het sorteercentrum van PostNL, ontvang je een e-mail met hierin jouw Track & Trace-code.

Bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd (met uitzondering van het weekend en Nationale feestdagen). Alle bestellingen worden verzonden via PostNL:

Nederland           (1-3 werkdagen)              €5,50

Retourneren

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt bij ons binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling (gedeeltelijk) retour sturen.

Je pakket kan je retour melden via ons retourformulier

Heb je eventueel vragen over je retourzending? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via het e-mailadres info@n01fashion.nl.

Retourneren via PostNL

Voeg de factuur toe aan je retourzending en verstuur het pakket op eigen kosten naar het volgende adres:

N01 Fashion

Oosteinde 4
8316 BL Marknesse

Vraag bij het retourneren van jouw item(s) altijd om verzendbewijs met een Track & Trace-code en bewaar deze goed! Zonder deze code kunnen wij niks voor je doen, in geval van verlies door het verzendbedrijf.

De retourvoorwaarden

  • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden
  • Het te retourneren item dient ongedragen te zijn
  • Het te retourneren item moet voorzien zijn van het aangehechte label en verpakt worden in de originele verpakking
  • Het te retourneren item bevat geen gebruikssporen
  • Badkleding kan i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de hygiëne-strip niet verwijderd is.
  • Sieraden kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de originele plastic verpakking nog intact is.
  • Retourneren op eigen kosten van de klant.
  • Items in de sale kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. We kunnen het geretourneerde item niet verwerken en de terugbetaling zal niet in gang gezet worden. Als je het geretourneerde item weer terug wilt ontvangen, dien je dit aan te geven en ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Ruilen

Blij met het gekochte item, maar toch niet helemaal de juiste maat? Geen probleem! Indien voorradig zullen wij jou de juiste maat toesturen. Mocht het item niet meer voorradig zijn in de gewenste maat, zullen wij hierover contact met je opnemen en het bedrag van dat item direct terugstorten.

Terugbetaling

Via de Track & Track-code kun je volgen of jouw retourzending is aangekomen in ons magazijn. Na ontvangst van een retourzending wordt binnen 14 dagen jouw retourzending verwerkt en zal de terugbetaling in werking gezet worden. Hierover ontvang je automatisch een e-mail met daarin verdere informatie over de terugbetaling.

Bewaar altijd de Track & Trace-code van jouw retourzending. Zonder deze code kunnen wij niks voor je doen, in geval van verlies door het verzendbedrijf. Zonder factuur of is een retour verwerken niet mogelijk. Als de retourzending naar het onjuiste retouradres verzonden wordt, loopt het retourproces vertraging op.